گزیده رویدادها به مناسبت هفته جهانی فضا 1398 (2019)
در ادامه گزیدهای از رویدادها و برنامههای تدارک دیده شده برای هفته جهانی فضا 2019 را بینید.
یازدهمین دوره طراحی و ساخت مولتیروتورها، استان اردبیل، شهریور 98
یازدهمین دوره سطح 1 طراحی و ساخت مولتیروتورها و آشنایی با اصول ایمنی پرواز پهپادها، در شهریورماه 98 در استان اردبیل برگزار میگردد.
تحریم و تغییر در سیاست ها مهم ترین موانع توسعه صنعت ماهواره هستند
فناوری یا صنعت هوافضا و ساخت و پرتاب ماهواره ها به عنوان بخشی از این فناوری، اکنون به صنعتی مهم در زندگی هر روزه ما تبدیل شده و به نوعی دیگر بر روز و شب مان تاثیر می گذارد.
برگزاری دوره مشترک هوافضا میان دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و روسیه
معاون امور بین الملل دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی گفت: این دانشگاه دوره مشترک کارشناسی ارشد با یکی از دانشگاه های کشور روسيه در حوزه هوافضا برگزار مي کند.
قرارداد همکاریهای جدید پژوهشگاه فضایی با 7 دانشگاه/تهیه 450 مستند از پروژههای پژوهشی و فناوری در سال 96
معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران، گفت: با دانشگاه های خواجه نصیرالدین طوسی ، دانشگاه شیراز ، دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه اصفهان، دانشکده علوم وفنون نوین دانشگاه تهران، دانشگاه تبریز و دانشگاه علامه طباطبایی قرارداد همکاری امضا شده است.
کارگاههای آموزشی شانزدهمین کنفرانس بینالمللی انجمن هوافضای ایران، اسفند 1395
شانزدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، سوم تا پنجم اسفندماه 1395 توسط دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در شهر تهران برگزار می شود. در ادامه عناوین کارگاه آموزشی این کنفرانس ارائه میگردد.
شانزدهمین کنفرانس بینالمللی انجمن هوافضای ایران، اسفند 1395
شانزدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، سوم تا پنجم اسفندماه 1395 توسط دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در شهر تهران برگزار می شود.
دومین دوره مسابقات راکت آبی در دانشگاه خواجه نصیر، اردیبهشت 94
دومين دوره از مسابقات راكت آبي دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي با تغييراتي كلي توسط انجمن علمي دانشكده مهندسي هوافضا و با همكاري مسئولين دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي در تاریخ اردیبهشت 94 برگزار مي گردد.
آزمایشگاه آیرودینامیک دانشکده هوافضا، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
پایهگذاری آزمايشگاه آموزشي-پژوهشی تونل باد از جمله فعاليتهاي انجام شده در گروه آيروديناميک دانشکده مهندسی هوافضا، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی ميباشد.
آزمایشگاه تحقیقاتی احتراق و پیشرانش دانشکده هوافضا، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
آزمايشگاه احتراق و پيشرانش در سال ۱۳۸۶ فعاليت خود را با هدف طراحي، ساخت، شبيهسازي و تحليل تجربي سيستمهاي احتراقي و پيشرانشي جديد و توليد نرمافزارهاي مورد نياز در اين خصوص آغاز نمود.